Creatief Teamuitje

Voor je het weet is het alweer tijd voor dat teamuitje. Wij houden van collega’s! En nog meer van om jou te helpen aan een heerlijk ontspannen momentje samen. Denk aan een creatieve workshop, legendarische bingo en je eigen kadootjes shoppen in onze winkel (op kosten van de baas 😉 ). Gezelligheid en creativiteit! Vraag meer informatie aan en check of wij nog beschikbaar zijn op jullie dag! Wij kunnen niet wachten.

ACTIE! Een creatief teamuitje is inclusief…

onbeperkt koffie, thee en limo
♡ jouw creatieve hoogtepunt: DIY bar
een eigen ruimte, zodat jullie je ongestoord kunnen laten gaan 😉
♡ foto’s maken in het fotohoekje

♡ maak je pizza, salade en appeltaart als toetje*
♡ extra optie: shoppen op kosten van de lieve baas (?)

*inclusief 1 consumptie

Dit feestje duurt ongeveer 2 á 2,5 uur. Wij voelen ons vereerd als wij dit voor jullie mogen regelen! De agenda vult zich alleen snel, dus neem contact met ons op voor de beschikbaarheid door onderstaand formulier in te vullen.

Minimum aantal collega’s is 6 en de kosten zijn nu van 45 euro voor 35 euro per persoon

 

Kies je activiteit

Op dit moment bieden wij de volgende activiteiten / workshops aan. Heb je bijzondere wensen? Omschrijf deze zo goed mogelijk in het contactformulier. Dan gaan we ons uiterste best doen!

DIY BAR Kies 2 creatieve projecten uit onze DIY bar, bijvoorbeeld een plankje handletteren, (naam)bordje branden (of met elkaar een complete bewegwijzering voor het bedrijf), minislinger / taarttoppertje maken, paperbag stempelen, … Het aanbod is elke keer verschillend. Extra DIY project is + 5 euro.
CREATIEVE WORKSHOP Er werken verschillende creatieve hoogbegaafden in de fabriek en die geven superleuke workshops. Kies je lievelings en neem contact op met de ondernemer voor de beschikbaarheid. [ Overzicht workshops ]

Extra mogelijkheden
Je wilt natuurlijk nooit dat jouw moment in LiefsFabriek stopt, daarom kun je deze extra activiteiten toevoegen aan je programma. Voor de bingo kun je spelen voor de prijzen die je eerder op de dag hebt gemaakt bij de DIY Bar, die je koopt in de winkel of neem allemaal 1, 2 of 3 dingen mee van huis. Jullie stellen zelf de prijzenpakketten samen en laat dan de ballen maar vallen!

COLLEGA BINGO Neem allemaal je eigen cadeaus mee van thuis (die nog een tweede leven kunnen hebben!) en beleef samen met je collega’s een hilarische bingo
LIEVELINGSFILM Kijk jullie lievelingsfilm op groot scherm in ons mini bioscoopje

Meer informatie

Wij voelen ons vereerd dat we misschien samen met jou feest mogen vieren! Vertel ons hieronder meer en wanneer je mooie moment plaats gaat vinden. Dan checken we snel onze beschikbaarheid en nemen we contact met je op!