Creatief vrijgezellenfeest

Dat knutselen hip is hoeven we jou niet te vertellen! We maken tijdens dit vrijgezellige feestje decoratie voor de bruiloft (en voor jezelf). Onder het genot van bubbels, cadeautjes voor alle vriendinnen en een liefdevolle goodiebag voor de bruid. Uiteraard in haar lievelingskleuren en 100% matching bij de bruiloft. Vraag meer informatie aan en check of wij nog beschikbaar zijn op jouw Grote Dag! Wij kunnen niet wachten.

Een creatief vrijgezellenfeest is inclusief…

♡ welkomsdrankje, taart en onbeperkt koffie, thee en limo
♡ jouw creatieve hoogtepunt (kies je lievelingsactiviteit hieronder!)
een privé ruimte, zodat jullie je ongestoord kunnen laten gaan 😉
♡ foto’s maken in het fotohoekje

♡ met haar lievelingsmuziek op de achtergrond

♡ gezamenlijk cadeau voor de bruid
♡ v
oor de snelle vogels is er altijd nog een reserve activiteit, zodat niemand zich hoeft te vervelen
♡ goodiebag met bruiloftsdecoratie voor de bruid en nog meer leuks voor iedereen
♡ optioneel: high tea, lunch of diner

Dit feestje duurt ongeveer 2 a 2,5 uur (exclusief eten of extra opties) Wij voelen ons vereerd als wij dit voor jullie mogen regelen! De agenda vult zich alleen snel, dus neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Minimum aantal gasten is 6 en de kosten zijn vanaf 25 euro per persoon

 

Kies je activiteit

Op dit moment bieden wij de volgende activiteiten / workshops aan. Heb je bijzondere wensen? Omschrijf deze zo goed mogelijk in het contactformulier. Dan gaan we ons uiterste best doen!

DIY BAR Kies 2 creatieve projecten uit onze DIY bar, bijvoorbeeld een plankje handletteren, (naam)bordje branden (of met elkaar een complete bewegwijzering voor de bruiloft), minislinger / taarttoppertje maken, paperbag stempelen, … Het aanbod is elke keer verschillend. Extra DIY project is + 5 euro.

CREATIEVE WORKSHOP Er werken verschillende creatieve hoogbegaafden in de fabriek en die geven superleuke workshops. Kies je lievelings en neem contact op met de ondernemer voor de beschikbaarheid. [ Overzicht workshops ]

Extra mogelijkheden
Je wilt natuurlijk nooit dat jouw moment in LiefsFabriek stopt, daarom kun je deze extra activiteiten toevoegen aan je programma. Voor de bingo kun je spelen voor de prijzen die je eerder op de dag hebt gemaakt bij de DIY Bar, die je koopt in de winkel of neem allemaal 1, 2 of 3 dingen mee van huis. Jullie stellen zelf de prijzenpakketten samen en laat dan de ballen maar vallen!

VRIENDINNEN BINGO Stel samen de prijzenpakketten samen en beleef samen met je vriendinnen een hilarische bingo
LIEVELINGSFILM Kijk jullie lievelingsfilm op groot scherm in ons mini bioscoopje

Meer informatie

Wij voelen ons vereerd dat we misschien samen met jou feest mogen vieren! Vertel ons hieronder meer en wanneer je mooie moment plaats gaat vinden. Dan checken we snel onze beschikbaarheid en nemen we contact met je op!