Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wow! Dat gaat snel. De zesde editie van de Word Eens Wakker closet sales. Deze editie staat helemaal in het teken van: de feestdagen! Stop single-use fashion (1 keer je feest/festival/bruiloft outfit dragen en weg hangen). I.p.v. je nieuwe feest outfit nieuw te kopen is er nog zoveel moois. Koop het tweedehands voor een mooi prijsje en shine tijdens de feestdagen. Glitters, pailletten, goud, zilver en nog meer moois.

 

Wil je nog kleding inbrengen? Dat kan! T/m dinsdag 29 oktober 2019. Ik accepteer dameskleding van maat 34 t/m maat 44/46. Mail mij naar info@mariskavdhaven.nl. Alvast bedankt!

 

Word eens wakker

Shop jouw nieuwe 2e hands kledingstuk! De kledingindustrie is nummer 2 meest vervuilende industrie op aarde. Huh? Ja echt. Voor jou katoenen t-shirt wordt 3000 liter water gebruikt. In 9 van de 10 gevallen is een kledingstuk opgebouwd uit verschillende stoffen. Denk aan: Polyester, Acryl, Nylon of Wol. De termen zeggen je misschien niets maar het is dus zo dat als een kledingstuk uit meerdere van dit soort stoffen bestaat het niet afbreekbaar is en dus door veel modeketens uiteindelijk verbrand wordt. Mariska van der Haven is fotografe en draagt graag haar steentje bij aan een betere en bewustere wereld. Je bent van harte welkom in haar Word Eens Wakker Winkel.

 

Hoe werkt het?

• Je hoeft zelf geen kleding mee te nemen, dat zal ik van te voren allemaal regelen. Heb je leuke kleding die zeker weten iemand anders blij maakt? We zijn heel blij met hippe dameskleding + accessoires. Neem contact op met Mariska!
• Je komt dus binnen in een ruimte vol kleding die op zoek zijn naar een nieuw thuis
• Er zullen items te vinden zijn vanaf 1 euro tot maximaal 20 euro
• Je kunt contant of met pin betalen

 

Over Mariska

Ze is een vrouw met een missie. Mariska van der Haven (22) hield altijd enorm van shoppen. Hoe meer hoe beter en hoe goedkoper hoe fijner. De grote fast-fashion ketens als Primark en H&M waren haar favoriet. Tot ze ontdekte dat de mode ook schaduwkanten heeft.

 

Welkom

Bedankt voor alle positieve reacties en ik hoop jullie in mijn winkel te verwelkomen! Volg mijn voorbereidingen en help van dit event een ongelofelijk succes te maken door het facebookevent te delen.

Liefs, Mariska