Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Word eens Wakker winkel opent voor de derde keer! De derde keer alweer. Gaaf! Tijdens deze closet sale vindt je de meest mooie tweedehands zomeritems. Slippertjes, rokken, heerlijke zomerjurken en leuke accessoires. Wil je nog kleding inbrengen? Dat kan! Tot en met woensdag 10 juli 2019. Ik accepteer dameskleding van maat 34 tm maat 44/46. Mail mij naar info@mariskavdhaven.nl. Alvast bedankt!

Shop jouw nieuwe 2e hands kledingstuk! De kledingindustrie is nummer 2 meest vervuilende industrie op aarde. Huh? Ja echt. Voor jou katoenen t-shirt wordt 3000 liter water gebruikt. In 9 van de 10 gevallen is een kledingstuk opgebouwd uit verschillende stoffen. Denk aan: Polyester, Acryl, Nylon of Wol. De termen zeggen je misschien niets maar het is dus zo dat als een kledingstuk uit meerdere van dit soort stoffen bestaat het niet afbreekbaar is en dus door veel modeketens uiteindelijk verbrand wordt. Mariska van der Haven is fotografe en draagt graag haar steentje bij aan een betere en bewustere wereld. Je bent van harte welkom in haar Word Eens Wakker Winkel.

Hoe werkt het?

• Je hoeft zelf geen kleding mee te nemen, dat zal ik van te voren allemaal regelen. Heb je leuke kleding die zeker weten iemand anders blij maakt? We zijn heel blij met hippe dameskleding + accessoires. Neem contact op met Mariska!
• Je komt dus binnen in een ruimte vol kleding die op zoek zijn naar een nieuw thuis
• Er zullen items te vinden zijn vanaf 1 euro tot maximaal 15 á 20 euro
• Je kunt contant of via een tikkie betalen

Bedankt en ik hoop jullie in mijn winkel te verwelkomen! Volg mijn voorbereidingen en help van dit event een ongelofelijk succes te maken door het  facebookevent te delen.

Liefs, Mariska