Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Sinterklaas heeft een hoop hulp-Sinten nodig om elk jaar weer alle schoentjes af te gaan. Dit jaar komt daar een nieuwe Sint bij en deze keer zelfs een groene, namelijk de Recycle Sint!
Oké, die is er ook vooral om de mama’s en papa’s een handje te helpen, maar dat mag ook best, toch? Want ieder jaar trekken we er met veel liefde op uit om de leukste en mooiste cadeautjes te vinden voor alle kleine schatten. Tegelijkertijd ligt er thuis vaak al een grote berg speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt, maar die nog lang niet klaar is voor de prullenbak. En daar wordt aan de deur geklopt…. Tada: Recycle Sint!

 

Hoe werkt het

Speelgoed dat hard opzoek is naar een ander huisje, kom je inleveren. Daarvoor ontvang je waardebonnen en na een hele gezellige pauze (pepernotenbuffet aanwezig) kun je met deze waardebonnen komen shoppen voor ‘nieuw’ speelgoed. Cadeautjes zonder te betalen én er verdwijnt geen speelgoed in de prullenbak!

 

Recycle Sint wordt al enkele jaren met veel succes georganiseerd op verschillende plekken in het land en dit jaar doet de LiefsFabriek daar met heel veel plezier aan mee. Hoe meer mensen er komen ruilen, hoe meer speelgoed en keuze er is. Help je ons dit evenement zoveel mogelijk te delen? Dat kan ook op Facebook >

 

Programma

19:00 tot 20:00 speelgoed brengen
20:00 tot 20:15 pauze
20:15 tot 21:00 ruilen
Vanaf 21:00 mogelijkheid om overgebleven speelgoed te kopen voor een goed doel

Deelname is uiteraard gratis, maar zorg dat je er voor 20 uur bent.

Liefs, de Dames van de Fabriek