Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Na een dikke sneeuwstorm ben je blij dat je de fabriek veilig binnen kan strompelen. Trek je ski’s buiten uit en kom lekker binnen! Voor een hartverwarmende avond.

 

 

 

Na al twee eerdere edities zijn de LiefsBingo’s een complete hit! We vinden het leuk om te organiseren, maar nog leuker dat het zo goed ontvangen wordt. De eerste editie was binnen 3 weken uitverkocht, de tweede binnen 10 dagen, dus wacht niet te te lang… En groot nieuws! Woensdagmiddag 4 januari is er een gezellige KinderBingo en (shocking!) op veler verzoek komt er zaterdag 12 januari een Après Ski Bingo Voor echte mannen >

Programma

19.30 uur ontvangst gasten bingo
20.00 uur start bingo (2 rondes)
21.00 uur pauze
21.30 uur SUPERRRronde bingo
22.00 uur einde programma

De entree is inclusief een welkomsdrankje en wat lekkers. Ook leuk om cadeau te geven onder de kerstboom! Na je boeking ontvang je een bevestiging per mail. 

 

fotocredits Brenda van Elfz Events

 

GRATIS TIP Na de vorige editie hebben we 2 heaters aan kunnen schaffen, die ons hopelijk lekker warm zal houden. Trek wel warme kleren aan (skipak is heus niet gek). Alle inkomsten van dit event worden gebruikt om de fabriek nog mooier, leuker, bekender te maken. Nóg een reden om te komen!

FACEBOOKACTIE
Welke kanjer kan er aan de start van dit jaar een heerlijk avondje uit gebruiken?! Wij zoeken twee te leuke vrouwen waarvan de één de ander in het zonnetje wil zetten, bedanken of wat dan ook!

Hebben jij en die andere te leuke vrouw vrijdagavond nog niks te doen? Laat ons weten wie jij mee wilt nemen, dan kiezen wij morgenmiddag (woensdag 9 januari, 15.30 uur tijdens onze middagpauze) de geluksvogels. Waarom alleen vrouwen? Omdat het een bingo voor dames is 🙂

De geluksvogel die 2 tickets heeft gewonnen is de enige echte… Daniëlle Duijmelinck! We zien je vrijdagavond graag verschijnen! Neem even contact met ons op voor de details. Voor alle toppertjes die mee hebben gedaan met de winactie, goed nieuws! Je kunt nu nog de laatste tickets bemachtigen voor een heerlijk avondje uit. Tot vrijdag!

Liefs, de Dames van de Fabriek

Ps: volg dit event en de voorbereidingen op facebook

 

 

Koop nu je ticket

  • Leuk dat je wilt komen!
  • Op alle workshops en events zijn de volgende (annulerings)voorwaarden van toepassing.
  • Heb je hulp nodig met reserveren? Neem contact met ons op! We helpen je graag.
  • Boek nu jouw mooie moment

  • Prijs: 20,00 € Aantal: