Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Je bent actief op social media. Facebook, Instagram, Pinterest… de grootste social media kanalen hebben geen (grote) geheimen voor jou. Je steekt er veel tijd in en af en toe tolt je hoofd ervan. Eigenlijk wil je wat meer rust. Dag ongeorganiseerde chaos, hallo planning. Ja, vanaf nu pak je het anders aan!

Regelmatig iets plaatsen op social media kan nog best lastig zijn. Waar schrijf je over, welke onderwerpen spreken je volgers aan en hoe krijg je meer likes op je berichten? Door regelmatig, originele berichten te plaatsen, vergroot je het bereik van je pagina. Je zal je volgers niet vervelen en de kans is groter dat zij jouw bericht een like geven.

Wat je leert tijdens deze avond

Stap met ons in de contentcarrousel. De interactieve contentcarrousel helpt je in de zoektocht naar leuke onderwerpen. Tijdens verschillende brainstormsessies doe je inspiratie op voor de onderwerpen die jij de komende maanden gaat delen. Aan het einde van de avond ga je met een gevulde contentkalender naar huis.

Programma

19.00 uur Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur Aanvang training
21.00 uur Maak je contentkalender
22.00 uur Einde programma

Prijs
€ 59 exclusief btw.

Kom ook en ontwikkel jezelf als ondernemer, zodat jouw bedrijf een duurzaam winstgevende onderneming is én blijft! Dit wil je *niet* missen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat je aan het einde van de avond content bent, doe je mee?

Liefs, Annemiek, Brenda & Milou

 

Over ons

Annemiek houdt van scrollen. Haar schermtijd op haar Iphone verraadt dat zij 2 uur per dag haar sociale netwerken bekijkt. Ze schrijft regelmatig een leuke comment onder een post en deelt graag hoe belangrijk dat is.

 

Brenda schudt de ene na de andere pakkende tekst uit haar mouw. “De LiefsFabriek zou zonder social media nooit zo snel zó succesvol zijn geworden.” Hoe ze dat heeft aangepakt deelt ze graag met jou!

 

 

Milou is een kei in het maken van mooie beelden en tovert deze in een paar minuutjes om in een flitsende story. Ze besmet je graag met de kracht van spontaniteit.

 

Koop nu je ticket

  • Leuk dat je wilt komen!
  • Je reservering is definitief nadat de betaling is voldaan
  • Op alle workshops en events zijn de volgende (annulerings)voorwaarden van toepassing.
  • Heb je hulp nodig met reserveren? Neem contact met ons op! We helpen je graag.
  • Boek nu jouw mooie moment

  • Prijs: 71,39 € Aantal: