Appelkaatje

Er is één probleem in de fabriek. We werken dus continue in appeltaartgeur en de taartjes van Appelkaatje zijn gru-we-lijk lekker. Ze bakt ze in minivariant (en die happen zoooo lekker weg…) tot heel groot. Je bent gewaarschuwd!

 

Karen: Sinds 2016 bak ik professioneel appeltaarten. Toen ik mijn eerste grote bestelling had en tot midden in de nacht aan het bakken was in mijn ontplofte keuken thuis besefte ik me dat ik het nóg steeds heel leuk vond. Dus dat ben ik blijven doen. Inmiddels heb ik mijn ‘bij’baan opgezegd en ga ik er voor 100% voor! Mijn man, kinderen en ikzelf kregen wel heel erg de behoefte dat ons huis weer thuis werd, daarom ben ik heel blij dat ik nu in de LiefsFabriek kan werken en bakken. Naast de appeltaarten, verzorg ik op verzoek een lunch, high tea of diner in combinatie met de workshops of events die er plaats vinden.

Appelkaatje werkt met streekproducten. Dit betekent dat er voor ruim 85% aan streekproducten in de appeltaarten wordt verwerkt. Dit geldt voor de appels (uit Benthuizen), de bakmix (uit Zoeterwoude-Dorp), de boter en de eieren (uit Hazerswoude-Dorp). Dit komt de smaak zeer ten goede.

Er zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag hartstikke lekkere appeltaarten te koop in de winkel. Wie komt er deze week zo’n schatje halen? Reserveer via het formulier onderaan, dan grijp je niet mis!

BEKIJK & BOEK

NEEM CONTACT OP MET KAREN

APPELKAATJE.NL
  • Indien je geen bestelling wilt plaatsen, maar een vraag wilt stellen kun je dit gedeelte overslaan.
  • Als u een taart wilt bestellen, houd dan rekening met 3 dagen levertijd, uiteraard kan Appelkaatje altijd meedenken als een andere levering gewenst is. Er is altijd wel iets te regelen!
    Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

MEER INFORMATIE

ONS TEAM
WERKEN IN DE FABRIEK
IETS LEUKS DOEN