Gill’s Creations

Toen ik nog thuis bij mijn ouders woonde lag de keukentafel altijd vol met bloemen of andere mooie spullen om daar weer wat creatiefs van te maken. Vaak haalde ik van alles uit de natuur en ging ik dan ook met een tas en een schaar opzoek naar al het prachtige wat er te vinden is in de natuur en waar ik dan wat moois van kon maken. Uiteindelijk heb ik een opleiding gedaan na mijn middelbare school als Bloembindster.

Gills Creations staat voor kwaliteit en voor een lief prijsje

Bij ons kunt u ook terecht voor onder andere

  • Bruidswerk Handgebonden bruidsboeket, Corsages, Autostuk en Tafelversiering
  • Rouwwerk Kistbedekking, Biedermeier, Druppelvorm, Rouwboeket en nog veel meer lieve afscheidscreaties

Elke dag jeuken mijn handen weer om wat leuks te maken van al het moois wat er is aan bloemen en planten. Ondertussen ben ik dan ook al 27 jaar bloemiste! Ik ben altijd werkzaam geweest in een winkel, maar het liefst wilde ik altijd al mijn eigen plek waar ik al mijn creaties in kwijt kan. Uiteindelijk is het dan ook zover nu heb ik mij dan ook  gevestigd in de LiefsFabriek. Wat een prachtige winkel om in te mogen staan met al mijn eigen creaties. Om u ook te laten voelen wat ik elke dag voel worden er regelmatig hele leuke en leerzame workshops gegeven. Je bent van harte welkom!

Wanneer ik niet aanwezig kunt u mij bereiken op het telefoonnummer 06 38 311 661

Liefs, Gill

BEKIJK & BOEK

BESTEL JOUW LIEFSBOEKET

Bestel nu jouw LIEFS BOEKET

Geef jezelf of iemand anders een boeketje cadeau. Of elke week. Het is namelijk ook mogelijk om een BloemAbonnement af te sluiten. Elke week, of om de week, staat er een mooi boeket (en gratis kopje koffie) voor je klaar in de LiefsFabriek. Voor een liefs prijsje van € 12,50 (in plaats van € 15,-). Bestel je boeket en kom het op donderdag, vrijdag of zaterdag ophalen.

  • Gill's Creations maakt voor jou een verrassingsboeket! Alle bloemen worden op donderdag vers geleverd en worden van donderdag t/m zaterdag verkocht in de LiefsFabriek, Voorweg 57 te Hazerswoude dorp! Geef een bloemetje of LiefsAbonnement cadeau! Met een bloemabonnement ontvang je 4 weken lang een boeket voor slechts 50 euro. Kom in de fabriek een leuke bloemenkaart halen die je alvast kado kunt geven aan de gelukkige ontvanger van het abonnement.
  • Dit kan op donderdag na 14 uur, vrijdag en zaterdag binnen de openingstijden.
    Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

NEEM CONTACT OP MET GILL

BINNENKORT IS ONZE WEBSHOP ONLINE!

MEER INFORMATIE

ONS TEAM
WERKEN IN DE FABRIEK
IETS LEUKS DOEN