Kriebels Lifestyle

Met een stempel van je eigen logo of ontwerp een onuitwisbare indruk maken. Dat is het motto van Annemiek uit IJsselstein. Zij maakt unieke stempels van logo’s en ontwerpen en heeft sinds 2017 haar eigen webwinkel Kriebels Lifestyle. Een paar jaar geleden ontdekte Annemiek de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken. Zij begon met het ontwerpen van tekststempels. Om zelf logo’s te kunnen ontwerpen, volgde zij in 2015 een opleiding grafische vormgeving. Dit heeft onder andere geresulteerd in een eigen lijn met vrolijke stempels en tal van ontwerpen voor winkels en andere bedrijven.

Eind 2017 kwam Annemiek in contact met de LiefsFabriek en de ideeën van Bren & Ann spraken haar direct aan. Via de fabriek hoopt Annemiek te kunnen werken aan de naamsbekendheid van haar webwinkel. Verder vindt zij het leuk om trends op het gebied van inkt en papier te volgen en te delen via leuke workshops. Regelmatig zal zij een workshop aanbieden in de LiefsFabriek!

Op KriebelsLifestyle.nl vind je ter inspiratie voorbeelden van eerder gemaakte ontwerpen, een assortiment stempels en aanverwante artikelen, zoals; stempelinkt, stempelgereedschap en papierwaar. Verder kun je in de webwinkel terecht voor andere creatieve ontwerpen, zoals; ballonkaarten en aftelkalendertjes.

Kriebels Lifestyle etaleert haar collectie ook op een kleine selectie markten in Nederland, cadeauwinkels en in conceptstores.

BEKIJK & BOEK

NEEM CONTACT OP MET ANNEMIEK

KRIEBELSLIFESTYLE.NL

MEER INFORMATIE

ONS TEAM
WERKEN IN DE FABRIEK
IETS LEUKS DOEN