LiefsLabel

Wij zijn zussen. En LiefsLabel. Wij doen elke dag waar we gelukkig van worden door onze creativiteit om te zetten in producten, creatieve feestjes en toffe stylingprojecten. Ons doel is om mensen te verrassen, die persoonlijke touch te geven en ze te raken. Door momenten nét iets mooier maken dan dat ze al zijn. Dat deden we aan de keukentafel, maar nu met allemaal creatieve kanjers in onze eigen LiefsFabriek!

 

Momenten mooi maken

Het begon in 2015 met het uitwerken van onze talloze Pinterest projecten bewonderen van leuke creatieve bedrijven op Flavourites. Zoiets wilden wij ook! Wij zijn creatief, zussen, gek op elkaar en aangezien we elkaar gemiddeld toch drie keer per week zien, konden we in die tijd ook iets nuttigs doen. Dingen maken die we leuk vinden, maar waar we nooit echt tijd voor maakten. Al snel groeide onze ideeënlijst. En ons doel: momenten mooi maken! We besloten één dag per week te werken aan LiefsLabel en begonnen met het uitwerken van ons eerste idee: de LiefsSlinger. Bren schudde in één week een huisstijl uit haar mouw en begin mei kwam de eerste bestelling via de webshop binnen. Je snapt, de vlag ging uit! Niet veel later hoorden we dat Flavourites ons leuk vond en werden toegevoegd aan het rijtje bedrijven waar we pas geleden nog bij weg zwijmelden.

Het concept

Wij houden er van om iets unieks te hebben of te krijgen. Daarom geen massaproductie voor ons, maar miniproductie. We hebben bijvoorbeeld tien te gekke wisselende slingerthema’s waar je uit kunt kiezen en aan kunt passen naar jouw wensen. Het zijn er tien en blijven er tien, maar ze wisselen wel. Maar je telt er twaalf? Klopt! Leve de Lente en Kook van Jou! zijn onze vaste collecties die elk seizoen aangevuld worden met bloemen, fruit en groente. Ze blijven vers én vernieuwend. Helemaal verliefd op een thema? Wacht niet te lang, want regelmatig wordt er één vervangen. Maar misschien is die nog leuker. Dat kan natuurlijk ook!

Momenten mooi maken

Toen kwam het idee van een werkplek. Voor creatieve bedrijven, net als ons. Om de krachten te bundelen en te kunnen leven van wat je het liefste doet. Die droom is nu uitgekomen. Op dit moment zijn we regelmatig te vinden in de fabriek [hoe het begon] En altijd bezig met het uitwerken van een nieuw idee! Volg ons op Instagram, Facebook en/of meld je aan voor onze Lief(de)sBrief. En we houden je van alles op de hoogte. Lijkt het je leuk met ons samen te werken? Stuur ons een mailtje, we zijn heel benieuwd!

BEKIJK & BOEK

NEEM CONTACT OP MET BREN & ANN

LIEFSLABEL.NL

MEER INFORMATIE

ONS TEAM
WERKEN IN DE FABRIEK
IETS LEUKS DOEN