Mosa & More

Pas op voor Marjolein, want ze slaat zo iets aan diggelen… om er vervolgens weer iets moois van te maken. Met haar mozaïektalent is niets haar te gek. Ze werkt met glas en met keramiek. Regelmatig geeft zij leuke workshops, maar je kunt in de LiefsFabriek ook kant en klare pakketjes kopen, waarmee je thuis aan de slag kunt.

Marjolein: Om te mozaïeken  hoef je niet perse creatief of kunstzinnig te zijn. Mozaïeken is een ontspannen bezigheid waarbij je stukje bij beetje werkt aan een mooi kunstwerk. Vaak staan mensen na een workshop versteld van zichzelf. De workshops van Mosa & More zijn voor beginners en of gevorderden. U leert vanaf de grondbeginselen tegelmozaïeken en of glasmozaïeken en werkt met verschillende gereedschappen.

Mozaïeken kan op verschillende materialen, hout, spiegels, aluminium, beton, steen en nog veel meer. Hierdoor is er een diversiteit aan keuze mogelijk voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Gezelligheid en ontspannen bezig zijn is de boventoon gedurende de workshops, waarbij professionele begeleiding aanwezig is.

BEKIJK & BOEK

NEEM CONTACT OP MET MARJOLEIN

MOSAENMORE.NL

MEER INFORMATIE

ONS TEAM
WERKEN IN DE FABRIEK
IETS LEUKS DOEN