Poetoeter

Nienke is een ontwerper die houdt van hout én nieuwe dingen proberen. Zij ontwerpt producten voor verschillende speciale gelegenheden, maar ook voor je interieur. Het begint vaak met een handgetekende schets, maar het uiteindelijke product wordt met een lasersnijder gemaakt. De duurzaamheid van het maakproces en het eindproduct is iets wat zij belangrijk vindt om in de gaten te houden.

Naast lampen, taartstekers en kraamcadeautjes maken vindt Nienke het tof om samen met andere bedrijven te werken aan producten. Zij denkt graag mee hoe de creatieve ideeën van anderen tot een maakbaar product kunnen worden ontwikkeld.

Behalve de spullen van die in de Liefsfabriek liggen, kun je bij Poetoeter terecht voor gepersonaliseerde en op maat gemaakte producten. Bijvoorbeeld naamkaartjes voor de gasten van een diner, een kraamboek met de naam van de baby of een extra grote lamp voor die mooie hal in je nieuwe huis! Ook levert Poetoeter direct aan bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan logoborden, naamlabels of complete producten.

BEKIJK & BOEK

NEEM CONTACT OP MET NIENKE

POETOETER.COM

MEER INFORMATIE

ONS TEAM
WERKEN IN DE FABRIEK
IETS LEUKS DOEN